Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ ξεκινάει

Καλή χρονιά να έχουμε φίλες και φίλοι. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ μας ξεκινάει. Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος και χάρη στον Ράσβαν Λουτσέσκου έχουμε αποφύγει σκοπέλους προηγούμενων καλοκαιριών. Πάμε να δούμε αναλυτικά το ρόστερ: ...

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Ρέυ, Γλύκος, Σιαμπάνης (ένας τουλάχιστον θα αποχωρήσει στην πορεία. Αν γίνουν δύο θα αποκτηθεί ο Ζίβκοβιτς από τη Ξάνθη)

Αμυντικοί: Στους πλάγιους θα πορευτούμε με Μάτος, Βιεϊρίνια και πιθανότατα Κίτσιου. Ευκαιρία λέγεται πως θα πάρει κι ο Λεβέκ. Ερωτηματικό αν θα γίνει άλλη προσθήκη, ενώ κατ'ανάγκη λύσεις μπορεί να δώσει κι ο Κρέσπο. Στα στόπερ οι θέσεις κλείδωσαν από Μαλεζά-Βαρέλα-Χατσερίδι-Κρέσπο. Μιχόγιεβιτς, Χατζηισαίας, Πούγγουρας θα αναζητηθούν το καλύτερο για την εξέλιξή τους.

Χαφ: Στο 6-8 έχουμε Κάνιας, Χαρίση, Σάχοφ, Μαουρίτσιο και Μουλέν. Αν έρθει κάτι καλύτερο (βλέπε Βέρνμπλουμ) έχει καλώς. Αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνει κίνηση. Ο Κάτσε θα αποχωρήσει. Πιο μπροστά υπάρχουν Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (παίζει και στο πλάι). Ο Μαροκινός είναι πιθανό να αποχωρήσει, όταν έρθει κι ο Ουάρντα, αλλά δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Πλάγιοι μεσοεπιθετικοί: Το μεγάλο όνομα είναι ο Βιεϊρίνια που χαραμίζεται πίσω. Υπάρχουν Λημνιός, Κάμπος, Ενρίκε, Μυστακίδης κι ο Ουάρντα που μπορεί να δώσει λύσεις. Ανοιχτό και του Μακ, που​ θέλει, τον θέλουν, αλλά ...

Επιθετικοί: Πρίγιοβιτς κι αν επιβεβαιωθούν τα χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ Κόντε. Πιθανώς να μείνει ως ένα σημείο ο Κουλούρης, παρ'ότι θέλει δανεισμού. Ίσως δοκιμαστούν εκεί κι οι Λάμπρου, Μυστακίδης.
Θετική ενέργεια. Πάμε ΠΑΟΚ. Συσπείρωση, όσο ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου