Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

"Ταράζει τα νερά" με Ζυγούρα ο ΠΑΟΚ!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Αγνή Ζυγούρα, η οποία θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.
 
Η διεθνής από την Καστοριά, με πολλούς τίτλους και διακρίσεις στο ιστορικό της, η οποία αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν στον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr:
 
Για τη μέχρι τώρα καριέρα σου στην Α1 και  τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ…
Μετά από 4 χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα από την οποία πήρα πολλά σε προσωπικό επίπεδο, κέρδισα τίτλους αλλά και έδωσα το 100% του εαυτού μου, μου έγινε μια πολύ καλή πρόταση και την είδα σαν ευκαιρία για την προσωπική μου βελτίωση και εξέλιξη. Άλλωστε σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δύσκολα λες όχι. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές που είχα στην Νέα Ιωνία και εύχομαι με τις παλιές συμπαίκτριες μου να πανηγυρίσουμε επιτυχίες σε επίπεδο εθνικής ομάδας.
 
Για τον προπονητή και την ομάδα…
Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Δημητρούλια.  Ελπίζω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια να κατακτήσουμε τους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση και ο προπονητής σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ...
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει την αγάπη του σε όλα τα αθλήματα του Συλλόγου. Βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο γυναικείο χάντμπολ και ελπίζω με τις συμπαίκτριές μου τη νέα σεζόν  να φέρουμε ακόμη περισσότερο στο γήπεδο.

1 σχόλιο:

  1. Η Ζυγουρα και η τερματοφυλακας της Νεας Ιωνίας Μαγδα Τεπεσιδου απο τις καλυτερες παιχτριες της ομαδας που μας πηρε το πρωταθλημα και το κυπελλο φετος....Ο ΠΑΟΚ φέτος εαν και ειχε το καλυτερο ροστερ και στο κυπελλο και στο πρωταθλημα, του ελειπε αυτό το κατι και στο τελος δεν πηρε τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή