Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ξανά στο Champions League ο ΠΑΟΚ;



Σαρωτικές αλλαγές αναμένεται να παρθούν από την CEV (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετοσφαίρισης) που θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάσει την εκπροσώπηση των ελληνικών ομάδων στο Champions League.
Σύμφωνα με το υπάρχον σύστημα, ο πρωταθλητής Ελλάδας έπαιρνε το εισιτήριο για την παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Challenge Cup άλλαξε τα δεδομένα για τη χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Champions League, ωστόσο θα δοθεί η ευκαιρία και στον ΠΑΟΚ να βρεθεί στο θεσμό μέσω του τρίτου προκριματικού γύρου!
Ακόμα, όσον αφορά τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια, η Ελλάδα διατηρεί μία θέση για το CEV Cup και ακόμα δυο για το Challenge Cup.
Επίσης, συζητιέται το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα έσοδα για τις ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας καλύτερης προβολής από την τηλεόραση, ενώ όλες οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν από την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου