Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σενάριο για Μιλίνκοβιτς στο Παλατάκι


Ο Αργεντινός (με κροατικές ρίζες) πρώην σούπερ σταρ του παγκόσμιου βόλεϊ φέρεται να έχει συμφωνήσει με το Δικέφαλο για να είναι ο αντικαταστάτης του Ντανιέλε Ρίτσι στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Ο Μάρκος Μιλίνκοβιτς αν και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ σε μεγάλη ηλικία έκανε μία επιτυχημένη καριέρα σε Ιταλία, Βραζιλία, Αργεντινή αλλά και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο Αργεντινός όσον αφορά την προπονητική του καριέρα δεν έχει να επιδείξει κάτι το ξεχωριστό και σίγουρα η προοπτική του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έως τώρα βήμα του σε αυτήν.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στην Εθνική Αργεντινής, όπου δούλεψε ως βοηθός χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αλλά η έλευση του Χούλιο Βελάσκο τον έφερε το 2016 στην UNTREF την ομάδα ενός εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων της Αργεντινής. 

Πέρσι ο Μιλίνκοβιτς ξεκίνησε την σεζόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά η ξαφνική φυγή του προπονητή στα τέλη Γενάρη έκανε άνω κάτω την ομάδα με 7 αθλητές να δηλώνουν ότι δεν συνεχίζουν και παρόλο που κατέκτησε το Copa Deasfio επικρατώντας με 3-2 της Όμπρας του Χιμένεθ, η χρονιά εξελίχθηκε … καταστροφικά. 

Η UNTREF τερμάτισε 9η στις 11 ομάδες και στα play out βρέθηκε 11η και τελευταία με τη διοίκηση να ανακοινώνει πριν από λίγες εβδομάδες ότι ο Μιλίνκοβιτς θα επιστρέψει στη θέση του τεχνικού διευθυντή, όμως τελικά αυτός μπορεί να καταλήξει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.


paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου