Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Βραβεία ΠΑΟΚ


Καλύτερος (ΜVP) της χρονιάς: Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αυτός έκανε τη διαφορά και πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Ηγέτης και ποιότητα που εφάμιλλή της δεν υπάρχει στην Ελλάδα.


Πιο βελτιωμένος: Φερνάντο Βαρέλα. Πέρυσι χωρίς προετοιμασία σερνόταν. Ο αγώνας που έδωσε κι έφερε ελπίδα ήταν με την ΑΕΚ στο περσινό Κύπελλο. Μετά την εγχείρηση στους κοιλιακούς και την καλοκαιρινή προετοιμασία έγινε ο ηγέτης. Τα υπόλοιπα τα έδειξε στο γήπεδο. Με αποκορύφωμα το γκολ τίτλου με την Ένωση στην Τούμπα.


Αποκάλυψη: Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Όταν έχει επενδύσει κοντά στα 2.000.000 ευρώ για έναν διεθνή Αργεντινό τερματοφύλακα, είναι πάρα πολύ να καθιερωθεί έναντι αυτού ένας Έλληνας με καριέρα σε Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Κι όμως ο Πασχαλάκης τα κατάφερε κι ήδη ηχούν σειρήνες από τη γειτονική Ιταλία κι ας μην τον βλέπει ο Σκίμπε ...'


Σταθερός: Λέο Μάτος. Mας κράτησε ζωντανούς για έναν ολόκληρο γύρο. Ο Βραζιλιάνος με τη ψυχή του και τα κρίσιμά του τέρματα, έδωσε λύσεις σε ένα πολύ πολύ δύσκολο διάστημα για την ομάδα μας. Εφτά τέρματα, οχτώ ασίστ, τα παραπάνω λόγια περιττά.


Το κλειδί: Δημήτρης Πέλκας. O τραυματισμός του Ελ Καντουρί στη Ξάνθη, έφερε τον Δ.Πέλκα στη φυσική του θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Από εκεί έκανε τη διαφορά. Διψήφιος αριθμός ασίστ και γκολ. Μπεσίκτας και Στουτγκάρδη τον θέλουν, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη. 


Η απογοήτευση: Ντόριαν Λεβέκ. Ήρθε με βαβερημένο ιατρικό ιστορικό και δεν ακούμπησε. Πόνοι, κακή ψυχολογία, επέμβαση και από τότε αγνοείται. Να δούμε πως ο ΠΑΟΚ θα σπάσει το τριετές κλειστό συμβόλαιό του. Κρίμα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου