Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Χάτσκεβιτς: "Ο Χατσερίδης θα έπρεπε να μην συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας"

«Γνωρίζω τον Εβγέν πολύ καλά. Σαν ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός, αλλά στην πρώτη μας συγκέντρωση το καλοκαίρι στην Αυστρία, άρχισε να ρωτάει ποιους θα φέρουμε στην ομάδα, γιατί διώξαμε τον ποδοσφαιριστή και γιατί παίζει κάποιος άλλος. Του είπα ότι όταν θα γίνει προπονητής, θα μπορεί να παίρνει αυτός τις αποφάσεις.
Εκείνη την περίοδο, ήταν πολύ κοντά με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Εβγέν έκανε ότι ήταν δυνατόν για να παίζουν μαζί ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ παρακινούσε και άλλους παίκτες, όπως ο Γιαρμολένκο και ο Σιντόρτσουκ.
Τον χειμώνα όμως, όταν πήγαμε στο προπονητικό καμπ στην Ισπανία, μου είπε πως... δεν θα κερδίσουμε τίποτα με αυτή την ομάδα, δεν έχουμε προοπτική. Έχασε το κίνητρο του για την ομάδα. Ίσως θα έπρεπε να μην συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει τον χειμώνα και να έχει οικονομικό όφελος η Ντιναμό.
Όταν ένας ποδοσφαιριστής χάνει το κίνητρο του, χάνει την πίστη του στην ομάδα και τους συμπαίκτες του, τότε δεν προσφέρει καμία βοήθεια στο σύνολο, κάτι που απέδειξαν και οι εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου