Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Κουλούρης: "Στόχος μας η είσοδος σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ"

Για τον αν είναι ικανοποιημένος από τη φετινή σεζόν της ομάδας: «Φυσικά υπάρχει ικανοποίηση. Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για το πώς έκλεισε η χρονιά από τη στιγμή που πήραμε το τρόπαιο, το οποίο μάλιστα το δικαιούμασταν».
Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα: «Παίξαμε το πιο όμορφο και το πιο αποδοτικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχαμε πάρει και το Πρωτάθλημα, αλλά σε κάθε περίπτωση νιώθουμε δικαιωμένοι».
Για το ότι χάθηκε το Πρωτάθλημα: «Σίγουρα μας πείραξε πάρα πολύ. Θέλαμε πάρα πολύ και το Πρωτάθλημα. Ωστόσο έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τα δικαστήρια νιώθουμε δικαιωμένοι καθώς αποδείξαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα, παίρνοντας τελικά το Κύπελλο».
Για την εικόνα της ομάδας μέχρι το τέλος: «Δουλέψαμε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στο κομμάτι της ψυχολογίας μας. Ενωθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας και ήμασταν οικογένεια. Δεθήκαμε πάρα πολύ με τον προπονητή μας και δεν είχαμε προβλήματα μεταξύ μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ήταν μία φανταστική χρονιά, γιατί μετά τα δικαστήρια ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση, όμως αποδείξαμε πως βρήκαμε το σθένος και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, παρά  τα όσα έγιναν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίξαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο στον τελικό και καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο μέσα στην έδρα της ΑΕΚ».
Για το πρώτο κομμάτι της χρονιάς: «Όλες οι ομάδες έχουν περιόδους που δεν τα πάνε καλά. Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο και η αλλαγή προπονητή, γιατί εμείς κάναμε με άλλον προπονητή την προετοιμασία μας. Ο ερχομός του Λουτσέσκου μας βοήθησε πάρα πολύ, απλά χρειάστηκε ένα διάστημα ώστε για να καταλάβει την ομάδα και εμείς αυτόν. Ο Λουτσέσκου, μας πέρασε τη φιλοσοφία του και δεθήκαμε πάρα πολύ μαζί του. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και αυτό μας βοήθησε να βρούμε τα πατήματά μας σταδιακά. Δεν είναι εύκολο όταν έρχεται ένας νέος προπονητής να έρθουν κατευθείαν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σιγά σιγά καταλάβαμε ποιος είναι και ο δικός μας ρόλος μέσα στην ομάδα και έτσι ήρθαν και τα αποτελέσματα».
Για το αν η εικόνα του ΠΑΟΚ οφείλεται και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα η ποιότητα του φετινού ρόστερ ήταν πολύ μεγάλη. Σε κάθε θέση υπήρχαν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Από εκεί και πέρα η ομάδα είχε σημαντικές και ισχυρές προσωπικότητες που βοήθησαν πολύ. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο σε μία ομάδα για να πάει μπροστά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε πως γίναμε μία οικογένεια κατά τη διάρκεια της σεζόν».
Για το αν υπήρχαν κάποιοι παίκτες που ξεχώρισαν περισσότερο: «Κάποιοι παίκτες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πάει τόσο ψηλά αυτή η ομάδα. Ο Πασχαλάκης έκανε φανταστική χρονιά. Το ίδιο και ο Βαρέλα. Ο Πέλκας επίσης έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Πρίγιοβιτς βγήκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και ήταν καθοριστικός παίκτης για εμάς. Γενικότερα όλοι οι παίκτες κάνανε πάρα πολύ καλή σεζόν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η προσωπικότητα του Βιεϊρίνια ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ όλους τους μικρότερους σε ηλικία».
Για το αν ο Πέλκας μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια: «Σίγουρα μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο ο Δημήτρης και πιστεύω πάρα πολύ σ’ αυτόν. Φέτος έδειξε σε όλους τι αξίζει και περιμένω πολλά περισσότερα απ’ αυτόν».
Για το αν ο Σκίμπε... αδικεί τον Πασχαλάκη:  «Ο Αλέξανδρος έκανε μία φανταστική χρονιά. Μπορεί στις επόμενες κλήσεις να βρεθεί στην Εθνική. Είναι κάτι που το αξίζει».
Για το ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι της ομάδας για την επόμενη σεζόν: «Ένας μεγάλος στόχος είναι η είσοδός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά είναι τα πρώτα παιχνίδια και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνουμε καλή πορεία στο Πρωτάθλημα».
Για τους δικούς του στόχους για την επόμενη χρονιά: «Εμένα με ενδιαφέρει να γίνομαι κάθε χρόνο καλύτερος. Φέτος έκανα κάποια ματς με την ομάδα και γενικά πιστεύω πως είναι θετικό το πρόσημο της σεζόν για μένα. Επίσης κλήθηκα στην Εθνική που είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Πλέον κοιτάω τα επόμενά μου βήματα και θέλω να είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά».
Πηγή: Metropolis 95,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου