Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Στην ΑΕΚ ο ΑλμπάνηςΠοδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Χρήστος Αλμπάνης, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ανακοινώνει την παραχώρησή του στην Ένωση. Όπως είχατε διαβάσει, ο 24χρονος άσος είχε συμφωνήσει… οριστικά και αμετάκλητα με τους Κιτρινόμαυρους για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών. Καταρχήν συμφωνία υπήρχε και με τον Απόλλωνα, ωστόσο έπειτα από… σφήνες άλλων ενδιαφερόμενων ομάδων, ζητήθηκε από την ΑΕΚ να βελτιώσει κάπως την προσφορά της.
Από την πλευρά της Ένωσης προέκυπτε εξ αρχής ότι θα δίνονταν τα χρήματα που απαιτούνταν για να τελειώσει η μεταγραφή, κάτι που συνέβη, με τον Απόλλωνα να βάζει σήμερα τη… σφραγίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τις 400.000 ευρώ, ενώ ο Απόλλωνας διατηρεί το 20% του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης, αλλά και το… δικαίωμα προτίμησης αν αποφασιστεί να δοθεί αυτό το καλοκαίρι δανεικός, κάτι που πάντως δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι πιθανό ως ενδεχόμενο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου