Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Παπαθεοδώρου: "Ποντάραμε στο άδειασμα ενέργειας της ΑΕΚ"


«Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ και δημόσια για το δεύτερο τίτλο που πήραν, το FIBA Champions League. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μετά το Final 4 είχε ένα άδειασμα ενέργειας και συγκέντρωσης και επενδύσαμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, βάζοντας πίεση στην άμυνα.
Στα πρώτα 25 λεπτά δεν το καταφέραμε γιατί ήμασταν πολύ παθητικοί, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με ταλέντο κι έτσι δεχθήκαμε 40 εύκολους πόντους στο ημίχρονο. Από το 25′ και μετά αλλάξαμε την πίεσή μας. Έγινε εξαιρετική δουλειά από τον Κόνιαρη στο πρώτο μισό του γηπέδου και χαλάσαμε τις θέσεις των παικτών της ΑΕΚ.
Στη συνέχεια μπήκε στην εξίσωση και ο κόσμος, τον οποίο εμείς αργήσαμε να βάλουμε με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Με καλές άμυνες μέχρι το 37′ ανοίξαμε το σκορ πήραμε μια διαφορά, την οποία καταφέραμε να διαχειριστούμε μέχρι το τέλος».
Για το γεγονός ότι πριν το 25′ η ομάδα δεν κατάφερε να βγάλει στο παρκέ τα καλά της στοιχεία: «Αυτό είναι κάτι που μας βασανίζει. Νομίζω πως η σημασία του αγώνα μας κράτησε πίσω. Όταν καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, καταφέραμε να γυρίσουμε το μομέντουμ. Στο επόμενο παιχνίδι ελπίζω να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στην άμυνά μας. Με καλές άμυνες καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά και να κάνουμε το 1-0 στη σειρά. Τώρα βλέπουμε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου