Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Τζόουνς: "Πρέπει να παίζεις με αυτοπεποίθηση ως το τέλος, ότι κι αν σφυρίζουν οι διαιτητές"

Για το αν η ομάδα κουράστηκε μετά το 33’ όταν και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε:
«Δε νομίζω ότι ήταν κούραση. Ήταν μια έλλειψη προσπάθειας. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει και οι πέντε παίκτες να είναι στην ίδια… σελίδα στην άμυνα. Δε μπορούμε να επιτρέπουμε σε τέτοιους παίκτες να κάνουν αυτό που θέλουν. Ο Καλάθης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, πιθανότατα ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Με κάποια δικά του σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, αν δεν τα έβαζε ίσως κερδίζαμε, αλλά αυτοί οι παίκτες, είναι επιπέδου Ευρωλίγκα. Για να μπορέσεις να τους κερδίσεις, πρέπει να είσαι εκεί για 40 λεπτά, όχι μόνο για 33».

Για αυτά που μπορεί να κρατήσει ως μάθημα από αυτήν τη σειρά:
«Πρέπει να παίζεις με αυτοπεποίθηση ως το τέλος. Ό,τι κι αν σφυρίζουν οι διαιτητές, όπως και να πηγαίνει το παιχνίδι. Όσο συνεχίζεις να παίζεις, πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να ανταγωνιστείς μια τέτοια ομάδα, κάθε φορά που την αντιμετωπίζεις». 

Για το αν η ομάδα έδειξε αυτά που ήθελε εναντίον του Παναθηναϊκού:
«Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήθελα πολύ να βγω στο γήπεδο και να δώσω τη μάχη μου, να κερδίσω τουλάχιστον ένα παιχνίδι. Είναι μια ομάδα Ευρωλίγκα και πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά. Παίξαμε καλά στα πρώτα 33 μόνο». 

Για το κίνητρο του ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς:
«Έπαιξα για αυτήν την ομάδα πέρσι, μας κέρδισαν δύο φορές φέτος. Είμαι πολύ εκνευρισμένος για αυτό κι έχω ένα έξτρα κίνητρο, εγώ προσωπικά, να βγω να παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ, όπως κάνω πάντα. Ελπίζω να έχουμε όλοι την ίδια νοοτροπία. Θέλουμε να τερματίσουμε τρίτοι, ειδικά αυτήν τη σεζόν. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί έχουν μια πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου