Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Πολλά λεφτά "στα πόδια" του Γκάρι

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ζήτησε από την διοίκηση της Γαλατασαράι νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό αποδοχών που μπορεί να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!
Κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του και με 9 γκολ και 10 ασίστ ήταν, κάτι παραπάνω από καθοριστικός στην κατάκτηση του τίτλου από την Γαλατασαράι.
Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γκάρι Ροντρίγκες τόνισε ότι στην Πόλη, αλλά υπό ένα όρο. Με ένα νέο συμβόλαιο, που θα έχει διπλασιασμό απολαβών.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βλέπει συμπαίκτες του όπως ο Φεγκουλί και Μπελχαντά να κερδίζουν τα διπλά από αυτόν και θέλει γενναία αύξηση στο τρέχον συμβόλαιο του που προβλέπει ετήσιες απολαβές 1,35 εκ. ευρώ.
Η βάση για τη νέα συμφωνία για τον Ροντρίγκες θα έχει ως ποσό εκκίνησης τα 2,5 εκ. ευρώ ετησίως και χρονική διάρκεια τα τρία χρόνια, με τις δύο πλευρές να σκέφτονται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σε περίπτωση που η Γαλατασαράι δεν καταφέρει να πωλήσει τον μεσοεπιθετικό από το Κάπε Βέντρε (έχει θέσει τιμή πώλησης τα 20 εκ. ευρώ) στις ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται και κυρίως σε Έβερτον, Νιούκαστλ, και Σάλκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου