Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Τζάκσον: " Θέλω ΠΑΟΚ


Για τη δεύτερη ήττα του Δικεφάλου στο ΟΑΚΑ:
«Είμαι λυπημένος και στεναχωρημένος. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα του αντιπάλου. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά γιατί άμεσα ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι».
Για τα σημεία που κρίθηκαν οι δύο πρώτες «μάχες»:
«Ήμασταν άστοχοι, χάσαμε πολλά σουτ. Βρήκαμε αρκετά ελεύθερα, στα οποία αν είχαμε ευστοχήσει, πιστεύω πως θα είχαμε μείνει ζωντανοί στη διεκδίκηση του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα. Με τον τρόπο που αγωνίστηκαν, μας δυσκόλεψαν πολύ, ιδιαίτερα στην άμυνά μας, ενώ από την άλλη εκτέλεσαν με πολύ καλά ποσοστά…»
Για την απόδοση των διαιτητών:
«Η δουλειά των διαιτητών είναι η πιο δύσκολη που υπάρχει, είναι υποχρεωμένοι να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. Έκαναν λάθη, αλλά αυτό είναι ανθρώπινο».
Για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena:
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα! Ακόμα μπορούν να συμβούν τα πάντα! Στόχος μας είναι να πάμε στο επόμενο παιχνίδι, να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».
Για τον καλό του φίλο Θανάση Αντετοκούνμπο:
«Είναι πηγή ενέργειας πάντα! Όταν ήμασταν συμπαίκτες, ερχόταν κάθε μέρα στο γυμναστήριο χαμογελαστός. Είναι για μένα σαν μικρός μου αδερφός. Όποτε με χρειαστεί, για οποιονδήποτε λόγο, θα είμαι εδώ γι’ αυτόν».
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψω τη νέα χρονιά! Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από μένα. Θα το δούμε το καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου