Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Ουάρντα: " Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ "


«Φυσικά και είναι εύκολο να είμαι καλύτερος του χρόνου. Αν η ομάδα σε βοηθά, αν δουλεύεις σκληρά όπως πρέπει, τότε μπορείς να πας καλά. Δουλεύεις σκληρά και το ξέρεις. Όλοι στην ομάδα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Ατρόμητο, όλοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, ο προπονητής, η οικογένειά μου, αλλά και οι προηγούμενες ομάδες μου, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΟΚ. Όλοι με βοήθησαν από την αρχή και υπόσχομαι ότι θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος, για να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν».

«Όταν ξεκίνησα είχα προβλήματα, κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να με μειώσουν, να μην μπορώ να παίξω καλά, να με πιέσουν, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν άκουσα κανέναν, απάντησα στο γήπεδο. Πηγαίνω από το σπίτι στο γήπεδο, στο γυμναστήριο να προπονηθώ κι όταν προσπαθείς ο Θεός πάντα σου δίνει. Αυτό έκανα όλη την χρονιά, ο κ. Κούπερ με κάλεσε στην Εθνική Ομάδα και θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν δουλεύεις, θα βρεις πολλά πράγματα».

 «Φυσιολογικά θα συνεχίσω στην Ελλάδα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο κι αν παίξω καλά, ίσως έρθει κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά αντίο δεν θα πω γιατί εδώ είναι η δεύτερη πατρίδα μου, Ελλάδα και Αίγυπτος για μένα είναι το ίδιο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσους με βοήθησαν και με αγάπησαν. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Να πάω κάπου και να είμαι υπερόπτης.

Το όνειρό μου είναι να παίξω κάποια στιγμή στην Αγγλία ή την Ισπανία. Ακόμη κι αν συνεχίσω στην Ελλάδα πιστεύω ότι ήταν ένα σκαλοπάτι για μένα, έκανα μια πολύ καλή χρονιά, την καλύτερη στην καριέρα μου, αλλά ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου