Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Πρίγιοβιτς: " Για τη νίκη-κατάκτηση "


«Ένας τελικός αποτελεί ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από όλα τα υπόλοιπα, όσο κι αν έχει καθιερωθεί κάθε κρίσιμο ματς να το χαρακτηρίζουμε «τελικό». Κάθε κουβέντα που γίνεται σχετικά με το ποιος έχει ή δεν έχει έξτρα κίνητρο είναι άστοχη. Κρίνεται ένα τρόπαιο και οι δύο αντίπαλοι πρόκειται να δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν.
Εμείς έχουμε αφήσει στην άκρη ό,τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν και είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στον στόχο, που δεν είναι άλλος από το να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως διαθέτει μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, ένα δεμένο σύνολο που πάντα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα, να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο και να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο.
Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Θέλουμε να δώσουμε χαρά τόσο στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που μας στηρίζουν με κάθε τρόπο, όσο και στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ, τον κόσμο, ο οποίος αυτή τη σεζόν δεν είχε πολλές ευκαιρίες να βρεθεί δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου