Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Έτοιμος να πυροδοτήσει βόμβα Τράβιτσα ο ΠΑΟΚ!


Στο δίλημμα παραμονής του Πέτκοβιτς, που ήταν τρια χρόνια συμπαίκτης του Στάροβιτς και την απόκτηση του Ντράγκαν Στάροβιτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και οι πρωταθλητές θα πάρουν τις αποφάσεις τους μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Για το κόλπο γκρόσο ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, αφού μετά τον Σάσα Στάροβιτς ενδέχεται να αποκτήσει και τον πρώην πασαδόρο της εθνικής Ιταλίας, Ντράγκαν Τράβιτσα, γιό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Λιούμπο Τράβιτσα.
Ο Τράβιτσα λοιπόν υπέγραψε φέτος ηγεμονικό συμβόλαιο 220.000 ευρώ με την ομάδα Σαχντράρι του Ιράν, που αδυνατεί να το τηρήσει και γι αυτό έμεινε ελεύθερος. Προτάθηκε λοιπόν στον ΠΑΟΚ που σκέφτεται να τον αποκτήσει και να γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ. Απο την άλλη όμως ο Στάροβιτς γνωρίζεται με τον νυν πασαδόρο Πέτκοβιτς και θα συνθέσουν ένα καλό δίδυμο, γι αυτό στον ΠΑΟΚ δεν παίρνουν άμεσα την απόφαση απόκτησης του Τράβιτσα.
Ο Ντράγκαν Τράβιτσα(30. 2.00) όμως είναι σαφώς καλύτερος  του Πέτκοβιτς με πλούσια θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα, σε Ματσεράτα, Μόντενα, Κρέμα,Τρεβίζο, Μπελογκόριε, Χάλκμπανκ, με πλούσιο παλμαρέ(κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ,  πρωτάθλημα Ιταλίας, Παγκόσμιο Συλλόγων, Κύπελλο Ρωσίας, 2 αργυρά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, 2 χάλκινα σε Παγκόσμιο Λιγκ, χάλκινο σε Ολυμπιακούς Αγώνες). Ήταν βασικός πασαδόρος στην εθνική Ιταλίας, αλλά τον απέκλεισε μαζί με τον Ζάιτσεφ, ο  Μάουρο Μπερούτο, επειδή ξενύχτησαν ένα βράδι. Ο Ζάϊτσεφ επανήλθε με την αλλαγή προπονητή(Τζιανλορέντσο Μπελνκίνι), αλλά  δίδυμο πασαδόρων πλέον είναι ο ταλαντούχος Τζιανέλι και ο Σοτίλε.
Το βράδυ λοιπόν τα σπουδαία, μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου