Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ κι Αντελίνιο Βιειρίνια


Δεν είχα σκοπό, ακόμα τουλάχιστον, να ασχοληθώ με την περίπτωση του Αντελίνο Βιειρίνια. Πάμε, όμως να δούμε, αναλυτικά τα δεδομένα της μεγάλης επιστροφής, καθώς εδώ και δύο μέρες έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα. Για να φορέσει ο Πορτογάλος, αγαπημένος της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας τα ασπρόμαυρα πρέπει να συντρέξουν συγκεκριμένες προυποθέσεις. Πρώτη να πέσει η Βόλφσμπουργκ σε ένα ποσό μεταξύ δύο και δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ. Τα πέντε που γράφονται κι αναπαράγονται είναι απλά η τιμή εκκίνηση και δεν πρόκειται να τα δώσει ο Σαββίδης. Δεύτερον για να τον φέρει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει, είτε να πουλήσει τον Γκάρυ Ροντρίγκες, είτε να θέσει στον πάγκο τον πιο ακριβοπληρωμένο του σημερινού ρόστερ, Τζαλμά Κάμπος. Ο Βιειρίνια εννοείται, ότι στον Δικέφαλο του Βορρά θα αγωνιστεί ως χαφ-εξτρέμ κι όχι ως μπακ, όπως στη Γερμανία. Τρίτη, να τεθεί προτεραιότητα από τον προπονητή η απόκτηση πλάγιου μεσοεπιθετικού. Ξεκάθαρα αυτήν την ώρα αναζητώνται φορ περιοχής και μπαλαντέρ μεσοεπιθετικός του άξονα.
 Αν ήταν καλοκαίρι θα σας έλεγα να μπορούν να ξανασμίξουν οι δύο πλευρές, αφού υπάρχει κοινή θέληση. Τώρα δεν μπορώ να το πω με τόση μεγάλη ευκολία. Αυτή είναι η παρούσα κατάσταση, ωστόσο οι ισορροπίες λεπτές. Μέχρι να έχουμε κάτι ουσιαστικό δεν θα ξαναγράψουμε για Βιειρίνια, σεβόμενοι τον κόσμο της ομάδας, εσάς, έναν έναν ξεχωριστά και την νοημοσύνη σας.

1 σχόλιο:

  1. ο Βειρινια μπορει να παίξει σε οποιαδήποτε θεση στην ενδεκάδα εκτός απο σεντερ-μπάκ. Ιδανικός ως δεύτερος κυνηγός πίσω απο τον σεντερ - φορ και να αλλάζει θέσει με τον Τζαμλμά ο οποίος δείχνει να του πηγαίνει η θέση. εξαιτίας της εξαιρετικά πειθαρχημένης τακτικής προσήλωσης αποτελεί τρελλό εργαλείο. Αν συνυπολογίσεις ότι ξέρει τόσο την ελληνική όσο και την ασπρόμαυρη πραγματικότητα, τα κέρδη είναι πολλαπλάσια. Το μόνο αγκάθι είναι ο μάνατζέρ του. Δεν ξέρω άν συνεργάζεται ακόμη με τον Κουτσολιάκο. Αν ΝΑΙ νομίζω ότι η μεταγραφή είναι ανέφικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή