Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

O Σ. Μαρκόπουλος για το παιχνίδι με την Βέντσπιλς


Για το ματς με την Βέντσπιλς: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια καλή ομάδα, που θέλει να περάσει στην επόμενη φάση. Έχει ένα αρκετά καλό υλικό, έχει δύο Αμερικάνους που είναι πολύ καλοί παίκτες. Γενικά είναι μια ομάδα που σουτάρει, τρέχουν και στον αιφνιδιασμό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μην του δώσει καθόλου χώρο και επίσης να κλείσει την άμυνα του».
Για παλαιότερη αναμέτρηση με την ομάδα από την Λετονία: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε ρόστερ ομάδας είναι τελείως διαφορετικό, νομίζω δεν υπάρχει καμία σύγκριση με εκείνο το παιχνίδι, με τώρα».
Για τους τραυματίες: «Έχουμε τρεις απόντες, ευελπιστούμε αν μπορέσει κάποιος να αγωνιστεί για λίγο να φανεί αύριο. Μέχρι στιγμής αυτός που δείχνει ότι μπορεί να παίξει είναι ο Τέιλορ, ο οποίος θα κάνει σήμερα θεραπεία και αύριο το πρωί και θα φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί».
Για τις προηγούμενες ήττες του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα όταν έχεις χάσει κάποια παιχνίδια που έπρεπε να τα κερδίσουμε, η πίεση μεγαλώνει. Υπάρχουν όμως αρκετά παιχνίδια που μπορούμε να τα κερδίσουμε και να μπούμε ξανά στην διεκδίκηση για κάτι παραπάνω. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου